پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۷
برگزاری مراسم «طلیعه حضور» طلاب جدیدالورود دلیجان

حوزه/مراسم طلیعه حضور طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه فاطمةالمعصومة سلام‌الله‌علیها دلیجان و آغاز دوره اربعین تعالی، با حضور امام جمعه این شهرستان، هیئت امنا، اساتید و طلاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،مراسم طلیعه حضور طلاب جدیدالورود مدرسه علمیه فاطمةالمعصومة سلام‌الله‌علیها دلیجان و آغاز دوره اربعین تعالی،امروز با حضور حجت الاسلام نکویی ماهانی امام جمعه این شهرستان، هیئت امنا، اساتید و طلاب این مدرسه علمیه برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام نکویی ماهانی، با تبریک آغاز مسیر طلبگی به طلاب جدیدالورود بیان کرد: شما با انتخاب مسیر علم‌آموزی، تهذیب نفس و خدمت به دین و جامعه، قدم در راهی ارزشمند و مسئولیت‌آفرین گذاشته‌اید.

وی با تأکید بر اینکه طلبگی تنها یک انتخاب نیست، تصریح کرد: طلبگی انتخاب یک سبک زندگی و پذیرفتن مسئولیتی بزرگ است.

حجت‌الاسلام نکویی ماهانی افزود: طلبه باید بکوشد در کنار آموختن علوم دینی، اخلاق نیکو، تقوا و اخلاص را نیز در وجود خود پرورش دهد.

امام جمعه دلیجان در ادامه، سه وظیفه مهم طلاب در این مسیر را برشمرد و گفت: اول؛ علم‌آموزی و تلاش علمی. از همان روزهای نخست، برای درس خواندن برنامه داشته باشید، با جدیت در کلاس‌ها حاضر شوید، دروس را به‌خوبی مباحثه کنید و مطالعه را به عادت روزانه خود تبدیل کنید؛ زیرا آینده علمی شما با تلاش امروزتان ساخته می‌شود.

وی در تشریح دومین وظیفه طلاب افزود: تهذیب نفس و رعایت اخلاق. علم بدون اخلاق، آن‌گونه که شایسته است، اثرگذار نخواهد بود. مراقب گفتار و رفتار خود باشید، احترام به استادان و هم‌درسان را فراموش نکنید و در عمل، الگوی اخلاق اسلامی باشید.

حجت‌الاسلام نکویی ماهانی سومین وظیفه را حفظ امید و استمرار در مسیر عنوان کرد و اظهار داشت: در دوران طلبگی ممکن است با دشواری‌هایی روبه‌رو شوید؛ اما با توکل به خداوند، برنامه‌ریزی، تلاش و بهره‌گیری از تجربه استادان، می‌توانید بر مشکلات غلبه کنید.

وی در پایان با تأکید بر ارزشمند بودن دوران طلبگی خطاب به طلاب گفت: طلاب گرامی! قدر این فرصت ارزشمند را بدانید و از همین ابتدای مسیر با جدیت و اخلاص، برای ساختن آینده‌ای روشن در خدمت به دین و جامعه گام بردارید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha